Binnenhuisarchitect

Binnenhuisarchitect sinds 2005

Bent u op zoek naar een ervaren binnenhuisarchitect? Wij zijn als sinds 2005 werkzaam als binnenhuisarchitect maar ook als tuinarchitect. Op basis van uw wensen maken wij van tevoren bouwkundige tekeningen zodat het gehele proces wat volgt soepel kan verlopen. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis er op zijn best uit zal komen te zien! Wist u dat ook geld kunt besparen door een binnenhuisarchitect in te huren? Wij zorgen er voor dat er kostbare fouten voorkomen worden en dat uw huis er aantrekkelijk uitziet waardoor de waarde van uw huis kan gaan stijgen. Bij het ontwerp houden wij uiteraard altijd rekening met uw budget en wensen. Ook hoeft u zelf niet eindeloos veel tijd te besteden aan het zoeken van woonitems die goed aansluiten bij uw interieur. Dat proces nemen wij op ons zodat u alleen nog hoeft te kiezen uit een aantal opties. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact op!

Binnenhuisarchitect brengt uw droomhuis tot leven

Ons doel als binnenhuisarchitect is om uw droomhuis tot leven te brengen. Zo gaan wij eerst met elkaar in gesprek over uw interieurstijl. Daar kan een moodboard op Pinterest een handig hulpmiddel voor zijn. Toch is Pinterest vaak ook heel overweldigend zijn omdat er veel opties zijn om uit te kiezen. Wij loodsen u graag door alle opties heen en zorgen er voor dat er een consistente stijl wordt neergezet die past bij uw persoonlijkheid. Daarnaast houden wij natuurlijk ook rekening met de functionaliteit van de ruimte. Wij komen u graag tegemoet met handige design oplossingen! Welk woonproject staat er binnenkort planning? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag.

Binnenhuisarchitect

Binnenhuisarchitect heeft ervaring met renovatie en nieuwbouw

Het maakt niet uit wat voor project u in gedachten want wij hebben ervaring met renovatie en nieuwbouw. Alle kennis die wij afgelopen jaren hebben opgedaan zetten wij graag in bij uw project. Verder hebben wij ook korte communicatie lijntjes met andere professionals waar wij nauw mee samen werken. Denk bijvoorbeeld aan een elektricien. Welke kamer in uw huis gaat binnenkort worden opgeknapt? Of wilt u een interieurontwerp laten maken voor een nieuw huis? Kom met ons in contact door het contactformulier in te vullen. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug!

Neem contact met ons op